Solutions

Wanneer u iets van ons nodig heeft, staan wij voor u klaar. Dankzij ons uitgebreid netwerk zullen wij vrijwel altijd in staat zijn om tot een oplossing te komen.

Inrichting

MW Office Solutions is een kantoorinrichter die de totale inrichting van uw kantoor kan verzorgen, daarnaast zijn wij een expert op het gebied van het gezonde nieuwe werken. 

Ook zijn wij gespecialiseerd in werkplekken voor controle meld en meetkamers en zijn specialist als het gaat om PACS verslagwerkplekken, en meubilair voor MRI, CT en Bucky ruimtes voor radiologie afdelingen in ziekenhuizen. Ook dealing room meubilair voor de financiële sector is een specialisme waar wij erg sterk in zijn.

Al ons meubilair voldoet aan de huidige eisen op het gebied van ergonomie en regelgevingen. Naast het Leuwico programma werken wij nauw samen met diverse vooraanstaande fabrikanten van kantoormeubilair en leveranciers op het gebied van bureaustoelen, scheidingswanden en verlichting, maar ook vloerbedekking en raambekleding en de styling van uw interieur is bij ons in goede handen.

Wij maken van uw kantoor een smaakvolle leefomgeving!
 

 

Maatwerk
 

Maatwerk is een belangrijke poot van MW office Solutions. Ook is er een nauwe samenwerking met interieurbouwers, architecten en aannemers, om voor een opdrachtgever het hele pakket te kunnen verzorgen. Van bouw tot stoffering, van verlichting tot inrichting.

Met leuwico ontwikkelt en maakt MW Office Solutions speciale oplossingen voor diverse werkplekken.

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Levering & Montage

Onze monteurs leveren en monteren het meubiliar op lokatie.

Zowel onze fabrieksmonteurs als ons montagebedrijf zijn gekwalificeerde vakmensen.

 

Heeft u extra handjes nodig voor een interne verhuisklus? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn.


Werkplekbekabeling
 

Ook kunnen wij u van dienst zijn met de juiste werkplekbekabeling. Onze bekabelingsspecialisten kunnen u adviseren en een oplossing bieden om u werkplek efficiënter en prettiger te gebruiken.


Uw ICT infrastructuur kan vaak beter, én veiliger.

Elk kantoor vraagt om een eigen aanpak. Wij helpen u daarom graag met het organiseren en wegwerken van uw bekabeling zodat uw werkplek er weer netjes en verzorgd uitziet.

Vraag vrijblijvend om advies en offerte.

 
Waldmann Logo Verlichting

...onze betrouwbare partner in verlichting.

 

Een goede lichtplanning is de basis van een verlichting die zorgt voor welzijn en goede concentratie. Zowel de basisverlichting van de controlekamers als de selectieve verlichting van de individuele werkplekken zijn hier van cruciaal belang. Een werkplekverlichting dat individueel kan worden aangepast aan de werknemer zorgt voor gezond werken met voldoende licht. De optimale oplossing hier is het zogenaamde biodynamische licht.

 

Biodynamisch licht brengt de dynamiek van natuurlijk daglicht in het interieur van het gebouw en breidt de emotionele en ergonomische aspecten van de lichtkwaliteit uit, vooral in kantoren met een lage daglicht toevoer. 

Voor meer informatie over onze armaturen en biodynamisch licht, neem contact met ons op.