• Lex Bersi

Staand vergaderen

Staand vergaderen efficiënter: tot 10 miljard euro besparen


TNO test als eerste effect van in hoogte verstelbare vergadertafel.

Door staand te vergaderen kan met dezelfde kwaliteit van de besluitvorming en dezelfde resultaten een vergadering een derde korter worden. Vergaderen in Nederland kost in tijd 30 miljard euro per jaar. Staand vergaderen levert dus een potentiële kostenbesparing van 10 miljard euro op. Een in hoogte verstelbare tafel heeft daarnaast het voordeel dat de hoogte aan de groepswens aangepast kan worden.

Effiecenter en kostenbesparend

Je ziet het steeds meer, ook grote organisaties als Google en Microsoft hanteren het dynamisch werken en hebben een beleid om minder te zitten. Daarnaast zijn mensen bij dynamisch werken veel creatiever, opener en nemen sneller beslissingen. Gemiddeld scheelt dit 34 % vergadertijd. En dat is tijd die anders gespendeerd kan worden.


Ook is men alerter en frisser tijdens een staande vergadering, onderuit zakken is er niet bij. Uw stofwisseling is hoger en ook de bloedsomloop door uw lichaam is een factor 10 meer dus u blijft scherper.


Staand sollicitatiegesprek

Houd eens een sollicitatiegesprek staand! U zult zien dat een kandidaat zich opener gaat opstellen en meer van zich laat zien als bij een zittend sollicitatiegesprek waarin de spanning van het moment vaak de oorzaak is van een gesloten houding. Een staand sollicitatiegesprek helpt u nog beter de juiste kandidaat te vinden.


Kortom door staand te vergaderen en afwisselend te werken verbrand u meer calorieën en verbeterd uw gezondheid. Daarnaast bespaard het tijd en dus ook kosten en is uw investering in dynamisch meubilair snel terugverdient.


Wij hebben allerhande oplossingen elektrisch verstelbaar of handmatig verstelbare vergadertafels en werkplekken maar ook stahulpen, deskbikes en hulpmiddelen om van staand en dynamisch werken een succes te maken.


Advies

Wij adviseren u graag om uw kantoor dynamisch in te richten neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.
276 weergaven