Balergo logo RGB.png
 

Ervaar de gezondheidsvoordelen van bewegend zitten
 

Maak kennis met de Balergo, een ergonomische balanskruk zoals het hoort. Deze door een gezondheidszorgtechnoloog ontwikkelde balanskruk, helpt met het automatisch aannemen van een actieve zithouding en houdt je rug gezond.
 

Het speciaal ontwikkelde bewegingsmechanisme zorgt ervoor dat het zitvlak automatisch meebeweegt met je lichaam, behalve achterover. Dit resulteert in ultieme bewegingsvrijheid tijdens het zitten, zonder gevaar van achterover vallen of met een ingezakte rug zitten. Ervaar zelf de gezondheidsvoordelen van bewegend zitten; bevorder je bloedsomloop, activeer meer spieren en houdt je rug in beweging. Zitten op de Balergo zorgt samengevat voor een actieve zithouding, heeft een positief effect op je lichamelijke gezondheid en helpt bovendien met het voorkomen van rugklachten.

Balergo_Junior.jpg

Balergo Junior

Vindt u het belangrijk dat uw kind een correcte gezonde zithouding heeft? Kies dan voor de Balergo Junior, een ergonomische balanskruk voor kinderen in de groei.

Balergo.jpg

Balergo

Neem ook een actieve zithouding aan en ervaar de gezondheidsvoordelen van zitten op de Balergo ergonomische balanskruk.

Balergo_Plus.jpg

Balergo Plus

De Balergo Plus zorgt voor een actieve zithouding op een uniek design. Kies de kleur van de zitting die u zelf het mooiste vindt en ga voor een zwart of chroom onderstel.

Balergo - De ergonomische balanskruk voor thuis, op school en op het werk.