bg.jpg

De akoestische producten dragen bij aan een duurzame werk-, leer- en leefomgeving, die flexibiliteit biedt voor de mensen die deze producten gebruiken.
 

Akoestische Oplossingen

akoestische_oplossing_1.jpg

De vormgeving van de akoestische condities in een kantoorruimte wordt tegenwoordig gezien als een belangrijk punt in de moderne, ergonomische inrichting. Lawaai verslechtert concentratie, beslissingstijden en taalbegrip significant – onverschillig of dit veroorzaakt wordt door toestellen of door collega’s.

 

Het directe geluid en de akoestiek van de hele ruimte moeten door intelligente oplossingen bij de kantoorinrichting positief beïnvloed worden. Om dit te verhelpen kunnen we in het ontwerp van de kantoorinrichting  een hoop tegenmaatregelen opnemen als zijnde scheidingswanden, stoffering en bijvoorbeeld akoestische plafonds die hinder door lawaai bij voorbaat verminderd of zelfs kan uitsluiten. Dit is een eis voor een fijne werkomgeving maar geeft ook een positief effect op gezondheid, welbevinden en verhoogd de productiviteit significant.  

 
whiteboards.jpg

Whiteboard

Akoestische oplossing

Dit akoestisch whiteboard mag niet ontbreken op jouw kantoor of school. De hoge akoestische waarden zorgen voor rustige brainstormsessies en met het hoogwaardige whiteboard kun je jouw ideeën jarenlang noteren.

bureaudivider2.jpg

Bureaudivider

Akoestische oplossing

De akoestische bureaudivider is met name een goede uitkomst bij zit- sta bureaus en geschakelde bureaus.
 

thuiswerkschermen.jpg

Thuiswerkscherm

Akoestische oplossing

Het akoestisch thuiswerkscherm vermindert afleidingsprikkels zoals beweging en geluid. Het is het perfecte hulpmiddel om alle afleidingen thuis tegen te gaan.

roomdivider_edited.png

Roomdivider

Akoestische oplossing

De akoestische roomdivider is een duurzame manier om een ruimte tijdelijk of permanent af te scheiden. 

plafondpanelen.jpg

Plafondpaneel

Akoestische oplossing

De akoestische plafondpanelen zorgen ervoor dat geluidsgolven in een ruimte gebroken worden, waardoor de galm in de ruimte verdwijnt. 

concentratieschermen.jpg

Concentratiescherm

Akoestische oplossing

Het concentratiescherm vermindert afleidingsprikkels zoals beweging en geluid en is een perfect hulpmiddel voor degene die moeite hebben om zich te concentreren.

bureauscherm.jpg

Bureauscherm

Akoestische oplossing

Bureauschermen worden gebruikt om afleidingsprikkels, zoals beweging en geluid op de werkplek te verminderen. Ze zorgen daarmee voor een toename van de concentratie en productiviteit van de gebruiker.

wandpanelen.jpg

Wandpaneel

Akoestische oplossing

Last van een storende galm en toe aan een nieuwe uitstraling van je kantoor of restaurant? Met onze akoestische wandpanelen verbeter je zowel de akoestiek als de uitstraling van een ruimte.

Meer informatie? Bekijk de brochure.