Zit-sta tafels MW Office Solutions - Leuwico Als werken leuk mag zijn.

Dynamisch werken

Naar een succesvolle invoering van “Dynamisch Werken”

Dynamisch en gezond werken wordt steeds belangrijker in de Nederlandse kantoren, het welbevinden van werknemers is een belangrijke sleutel tot succes Van uw onderneming en ook het terugdringen van langdurig ziekteverzuim is een belangrijk gegeven.

Zitten is het nieuwe roken hoort u steeds vaker, en bewegen op de werkvloer is dan ook een belangrijk middel tegen klachten als Obesitas, Diabetes2, Hart en vaatziekten en rugklachten.

Anno 2015 is het eigenlijk niet mee van deze tijd om kantoren in te richten met bureaus met een vaste hoogte of met een minimale verstelling. Een werkplek inrichten om te zitten is als een gebouw neerzetten met asbest; het kan echt niet meer als je weet wat de gezondheidsrisico’s zijn.

Maar dynamisch werken kan met veel middelen worden toegepast van een revolutionaire Oxidesk of een deskbike waardoor bewegen op de werkvloer steeds aantrekkelijker wordt. Maar ook loopbanden , zitballen , de allom bekende zit - sta tafel en diverse stahulpen maken afwisselend zittend en staand werken een gezonde basis waarop uw bedrijf voor de toekomst mee verder kan.

Wij zijn er al jaren van overtuigd, maar weten ook dat alleen dat dynamisch meubilair e.d. neerzetten niet voldoende is. Met een goede begeleiding en advies rendeert uw investering beter.