Callcenter Meubilair MW Office Solutions - Leuwico Als werken leuk mag zijn.

Callcenter meubilair

Call centers

Het werk in een Call Center stelt aan de medewerker zeer hoge eisen Het snelle verwerken van alle informatie vanuit gedachten, alsmede de computer en vaak ook naslagwerk en de communicatie met de klant geven het werk een hoge belasting wat vaak ernstig onderschat word.

Daarbij is een werkplek die bijdraagt aan het ontlasten van medewerker belangrijk het welbevinden van deze medewerker komt terug in de kwaliteit en efficiency van het telefoongesprek Om deze werkplekken te optimaliseren dient er rekening te worden gehouden met akoestiek, goede verlichting (welke schittering in de schermen voorkomt) alsmede de bureautafel die bij voorkeur in hoogte moet kunnen worden versteld.

Door het institut für Burodynamik und Ergonmie Gmbh is onderzocht dat bij gebruik van zit sta meubilair dit lijdt tot

Dynamischer werken - 63,7%

Hogere concentratie - 31,7%

Meer plezier bij het werk - 31,6%

Tijdwinst - 27,6%

Meer werkgenot - 24,6%

Kortom de mens moet bewegen dit voorkomt stress en en geeft een hogere motivatie van de medewerker. MW Office Solutions- Leuwico heeft veel ervaring met het inrichten van deze werkplekken en wij willen u graag persoonlijk informeren over onze visie. Wij wille nu graag van dienst zijn bij het succes van uw Call-center.