Leuwico Dauphin Stoelen MW Office Solutions - Leuwico Als werken leuk mag zijn.

Aviator line®

De Aviator line®. Dit met prijzen bekroonde nieuwe meubelconcept is puur “Dutch Design” en als AA partner zijn wij zijn trots dit nieuwe meubelconcept aan u te mogen presenteren.

Be your own pilot

Aviator line® is ontworpen vanuit een tomeloze drang te laten zien hoe het werken van deze tijd is: onafhankelijk, actief en met lef. Speciaal voor ondernemers en bedrijven die hun eigen koers bepalen. Aviator line® creëert sfeer en als de sfeer klopt, klopt alles. Er ontstaat letterlijk ruimte om te werken op een manier die past bij nu. Doe wat je moet doen. Waar en hoe jij dat wilt. Be your own pilot.

Aviator line

Design als werkinspiratie

Maak kennis met een meubel dat ontstaan is vanuit de gedachte dat werken leuk en inspirerend kan zijn. Aviator line® is een vertaling van het ‘nieuwe werken’, ontworpen vanuit de gedachte ‘less is more’. Door zijn functionaliteit goed voor actief en gezond werken. Het programma onderscheidt zich door het gebruiksgemak, waardoor veel vrijheid voor de gebruiker ontstaat. Aero-desk is door optimale beenvrijheid, intelligente bladconstructie en flexibiliteit, een perfect werkmeubel. Navigator-cube zorgt voor een actieve gebalanceerde zithouding met de verrassende berging onder de zitting: Flap. Aviator line® is een waardevolle toevoeging aan het werken van nu, voor de onderneming van nu. “Don’t waste your time or time will waste you”. (bron: Muse).

Voor meer informatie kijk ook eens op de website van Aviator line®. www.aviator-line.com

Aviator line

Aviator line

Neem voor meer informatie contact met ons op.